Bine ati venit!

"Dragostea este cea mai înaltă realizare la care poate aspira orice fiinţă umană. Este o emoţie care cuprinde toată profunzimea inimii, a minţii şi a sufletului."




duminică, 1 aprilie 2012

O lume fără rău(un paradis) -eram în clasa a noua, deci cei care doresc să comenteze îi rog să ţină cont de acest lucru

Singura lume în care nu există niciun fel de rău este Paradisul. În Paradis pot trăi doar două categorii de oameni: aceia care prin felul lor de-a fi sunt buni şi nu au făcut greşeli prea semnificative şi cei care au făcut greşeli importante, dar care s-au căit de ele şi au redevenit buni. În acea lume oamenii sunt cu adevărat fericiţi. Ei sunt în deplină armonie cu Dumnezeu şi cu natura înţelegând ce înseamnă fiecare ciripit, mormăit, zumzet sau răget. În acea lume nu există durere, nici grijă.
Între oamenii de acolo nu există nici ură, nici dorinţă de răzbunare pentru că ei au devenit puri iertându-i pe duşmanii lor şi ajungând chiar să-i iubească. Pe obrajii lor nu curg niciodată lacrimi de durere, singurele lacrimi care curg sunt cele de fericire. Acolo, nimeni nu cunoaşte teama pentru că sunt apăraţi de puterea lui Dumnezeu astfel că niciun pericol nu-i poate atinge.
În lumea aceea pură, toţi oamenii sunt egali indiferent de rasă, etnie, religie, de defecte ale fizionomiei şi de multe alte diferenţe. Oamenii vorbesc aceeaşi limbă pe care toţi o înţeleg.
Dragostea, iubirea, pacea, ajutorul reciproc, iertarea, bunătatea formează la un loc fericirea pe care toţi o caută şi pe care doar aici o pot găsi, în această lume fără rău.
Această lume fără rău este idealul fiecărui muritor. Oamenii au nenumărate şanse de a-şi schimba viaţa în bine, dar ei nu realizează acest fapt.

Niciun comentariu: